«Φροντιστήριο» στα στημένα

«Φροντιστήριο» στα στημένα

Νίκος Αθανασίου
«Φροντιστήριο» στα στημένα

bet365

Αμυντική λειτουργία στις στατικές... φάσεις είχε το μενού της πρωινής προπόνησης στο Τέχελεν. Εκτός Κουτρουμπής και Μπουμάλ. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το μεγαλύτερο ποσοστό των τερμάτων προέρχεται από τις στατικές φάσεις. Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να «θωρακίσει» την ομάδα του και στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωινού της Κυριακής δούλεψε πάνω στην αμυντική λειτουργία στα στημένα.

Μετά το αρχικό ζέσταμα ο Στραματσόνι πήρε τους παίκτες στο διπλανό γήπεδο και τους χώρισε σε δύο γκρουπ «επιθετικούς» και «αμυντικούς»: Οι πορτοκαλί ήταν οι: Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Λουντ, Αμπέντ, Βλαχοδήμος, Κλωναρίδης, Ιμπάρμπο, Χουλτ, Ζέκα. Οι «πράσινοι» όλοι οι υπόλοιποι και τα φάουλ εκτελούσαν οι Λέτο, Νάνο, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες.

Ο Ιταλός έδινε συνέχεια οδηγίες και ζητούσε από τους στόπερ να καθοδηγούν την υπόλοιπη ομάδα, φωνάζοντας αρκετά πριν την εκτέλεση της φάσης και όσο η μπάλα «παιζόταν» μέσα στην περιοχή. Τα μαρκαρίσματα ήταν σε ζώνη και μετατρέπονταν σε man to man όταν ο αντίπαλος κυκλοφορούσε έξω από την περιοχή.

Κάποια στιγμή έκανε παρατηρήσεις στον Χουλτ, λέγοντας πως «εσύ βλέπεις τι γίνεται στην πλευρά σου. Αν δεις ότι έχεις δύο παίκτες και είσαι μόνος, φωνάζεις στην υπόλοιπη άμυνα να σε καλύψει, να έρθει στήριγμα στο μαρκάρισμα».

Ο «Στράμα» δούλεψε αποκλειστικά στην αμυντική φάση και απλά ζητούσε καλύτερες εκτελέσεις και μεγαλύτερη φαντασία από τους επιτιθέμενους.

*Ο Γιώργος Κουτρουμπής έκανε μόνος του στο γυμναστήριο και ο Μπουμάλ ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα