Βίτορ: «Ο Μίχελ είναι ανέντιμος»

Βίτορ: «Ο Μίχελ είναι ανέντιμος»

Gazzetta team
Βίτορ: «Ο Μίχελ είναι ανέντιμος»

bet365

Ανέντιμο χαρακτήρισε τον Μίχελ ο Βίτορ, που αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Την δική του εκδοχή για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, έδωσε μέσα από ανάρτησή του ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος τα... έχωσε στον Λούμπος Μίχελ, χαρακτηρίζοντάς τον ανέντιμο.

Αναλυτικά:

«Τον τελευταίο καιρό, πολλοί άνθρωποι ρώτησαν για την αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ. Αρνήθηκα όλες τις συνεντεύξεις για να μιλήσω γι 'αυτό. Εκείνη την εποχή δεν είχα μιλήσει με τον επικεφαλής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πω όλη την αλήθεια και μετά να είμαι σε θέση να προχωρήσω με τη νέα μου ομάδα….

Κατ 'αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους εκείνους που μου χάρισαν αυτά τα φανταστικά τρία χρόνια: Τους συμπαίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς του συλλόγου. Φεύγω χωρίς να κερδίσω κανένα τίτλο για αυτή τη μεγάλη ομάδα, κάτι που πραγματικά το άξιζε.

Τώρα, σε όσα έγιναν για να φύγω... Από την αρχή ήταν η πρόθεσή μου να συνεχίσω. Πάντα ένιωθα καλά στο σύλλογο, ήμουν επιλογή με όλους τους προπονητές και τόσο εγώ, όσο η οικογένειά μου αισθανθήκαμε τη Θεσσαλονίκη σαν το «σπίτι» μας. Δυστυχώς, πάρα πολύ συχνά, το ποδόσφαιρο είναι ένας βρώμικος κόσμος, όπου υπάρχουν πιο σημαντικά συμφέροντα από έναν παίκτη ή την προσφορά του στην ομάδα.

Από τότε που ο κ Lubos Michel εντάχθηκε στην ομάδα, κατάλαβα ότι δεν ήθελε να μείνω. Η διαδικασία της ανανέωσης μου σύρονταν συνέχεια, λέγοντας ότι θα έχουμε μια πρόταση την επόμενη εβδομάδα και ότι η υπόθεση θα επιλυθεί σύντομα. Πάντα η συνομιλία ήταν ίδια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, συνέχισα να αγωνίζομαι για την ομάδα. Ο προπονητής μου είπε ότι πάντα περιμένει από μένα και έλεγε ότι ο σύλλογος θα καταλήξει σε συμφωνία και ότι ήδη εκείνος είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία.

Στο τελευταίο παιχνίδι και συμπτωματικά στη μεικτή ζώνη όπου ήταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο κ Lubos Michel με ρώτησε αν είχα υπογράψει σε άλλο σύλλογο. Του είπα ότι θα αποφάσιζα για το μέλλον μου μετά τα play-off. Του είπα επίσης ότι θα δώσω προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ. Αυτό μου είπε και ο ίδιος και ότι τις επόμενες ημέρες θα στείλει πρόταση στον εκπρόσωπό μου, προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία.

Την παραμονή της παρουσίασης του προπονητή, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στον συνεργάτη μου με την πρόταση. Είπε ότι ήταν το καλύτερο που ο σύλλογος θα μπορούσε να προσφέρει και χρειαζόταν μια γρήγορη απάντηση. Μπορώ ειλικρινά να πω ότι ήταν η χαμηλότερη προσφορά που είχα, αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή (τουλάχιστον για μένα) και έτσι αποφάσισα να δεχτώ. Κάλεσα τον κ Lubos και του είπα ναι. Μου είπε ότι την επόμενη μέρα θα έστελνε μια γραπτή πρόταση. Εκείνος μου ζήτησε να πάω στην Ελλάδα ή αν προτιμούσα να στείλει κάποιον στην Πορτογαλία, όπου ήμουν σε διακοπές.

Ήταν μεγάλη η έκπληξή μου όταν το επόμενο πρωί, μπλόκαρε το τηλέφωνό μου από κλήσεις και τηλεφωνικά μηνύματα που έρχονταν από την Ελλάδα για να ρωτήσουν αν γνώριζα τις δηλώσεις του προέδρου. Δεν ήθελα να πιστεύω ότι υπήρχε τέτοια έλλειψη χαρακτήρα και ανεντιμότητα. Τη μία μέρα, η ανανέωση ήταν έτοιμη και την άλλη δεν ενδιαφέρονταν πλέον. Στο ποδόσφαιρο είμαι αρκετά χρόνια για να γνωρίζω αυτά τα κόλπα στα παρασκήνια, αλλά ομολογώ ότι δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου δει κάτι παρόμοιο. Αν αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να μείνω, ήταν αρκετό να μου πει και ο καθένας να ακολουθήσει τη ζωή του. Δεν θα ήταν και δράμα.

Αυτός ήταν ένας θλιβερός τρόπος για να τερματίσω τη σύνδεση μου με ένα κλαμπ που μου έχει δώσει τόσα πολλά. Αλλά ήθελα να τονίσω ότι το πρόβλημά μου ήταν μόνο με ένα άτομο. Και καθώς οι σύλλογοι είναι πάντα πάνω από όλους, εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να κερδίσουμε αυτό που δυστυχώς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία τρία χρόνια. Από την πλευρά μου, θα είμαι πάντα με αυτό το μεγάλο σύλλογο. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Πάντα. Επειδή… «μια φορά ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ για πάντα»

ΜΙΓΚΕΛ ΒΙΤΟΡ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα