Ατομικό ο Μπάρκας, χαλαρά και ο Σιμόες (vid)

Ατομικό ο Μπάρκας, χαλαρά και ο Σιμόες (vid)

Ατομικό ο Μπάρκας, χαλαρά και ο Σιμόες (vid)

bet365

Μια ενόχληση στον δεξιό αντίχειρα δεν επέτρεψε στον Έλληνα γκολκίπερ να γυμναστεί με τους υπόλοιπους γκολκίπερ, ενόχληση στον αχίλλειο ο Πορτογάλος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Στο τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης ο Μπαρκας ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό αντίχειρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη γυμναστεί κανονικά με τους υπόλοιπους γκολκίπερ και να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Χαλαρά γυμνάστηκε ο Αντρές Σιμόες ο οποίος έχει μια διάταση στον αχίλλειο και με την αλλαγή καιρού τον ενόχλησε κάτι για το οποίο ενημέρωσε αμέσως το τεχνικό τιμ.

Έτσι αποφασίστηκε να κάνει σήμερα το πρωί μόνο τρέξιμο και σε πιο χαλαρό τέμπο προκειμένου να μην επιβαρύνει την ενόχλησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα