Το τελευταίο εισιτήριο

Το τελευταίο εισιτήριο

Το τελευταίο εισιτήριο

Η Γαλλία υποδέχεται τη μεγαλύτερη έκπληξη του EURO Ισλανδία με φόντο τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Γαλλία και Ισλανδία διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά. Στα 11 μεταξύ τους παιχνίδια μέχρι τώρα οι Ισλανδοί δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά και μπορείτε να βρείτε τον άσο στο 1,444. Οι τρικολόρ, μάλιστα, εντός έδρας σε μεγάλη διοργάνωση δεν έχουν ήττα (14 νίκες σε 16 ματς) και το να προκριθούν πληρώνει 1,142.

Στο τελευταίο τους παιχνίδι τον Μάιο του 2012 η Ισλανδία είχε προηγηθεί με 2-0, όμως η Γαλλία είχε κάνει την ανατροπή, φτάνοντας στη νίκη με 3-2. Θα βρείτε το over στο 1,95, ενώ το να προηγηθούν οι Ισλανδοί στο 3,80. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα ματς των Βίκινγκς μέχρι τώρα στη διοργάνωση είχαμε G/G, που πληρώνει 2,25, ενώ τα 11 από τα 12 τελευταία γκολ της Γαλλίας στη διοργάνωση έχουν έρθει στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 2,25 είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, ενώ στο 2,15 να έχουμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στα προκριματικά οι Ισλανδοί δεν έχασαν ούτε μία φορά με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ, με το χάντικαπ +2 για την Ισλανδία να είναι στο 1,571, ενώ μετράει μόλις 1 ήττα στα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, με το Χ2 να πληρώνει 2,70.

Στα 3 από τα 4 παιχνίδια της μέχρι τώρα στη διοργάνωση η Γαλλία είχε λιγότερες κίτρινες κάρτες, ενώ η Ισλανδία περισσότερες. Στο 1,50 θα βρείτε την επιλογή να έχουν οι Ισλανδοί περισσότερες κίτρινες κάρτες. Στα ματς της Ισλανδίας είχαμε μέσο όρο ακριβώς 10 κόρνερ, σε εκείνα της Γαλλίας περισσότερα και μπορείτε να ποντάρετε στο 1,95 να έχουμε over 10,5 κόρνερ. Τέλος, ο Γκριζμάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Γαλλίας επί της Ιρλανδίας για τους «16». Στο 2,15 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

Best of internet