Επιμένει για Ομάρ η Φιορεντίνα

Gazzetta team
Επιμένει για Ομάρ η Φιορεντίνα

bet365

Η Φιορεντίνα συνεχίζει να κοιτάει προς Ολυμπιακό για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τους «βιόλα» να επιμένουν για την απόκτηση του Νορβηγού μπακ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και όπως φαίνεται η ιταλική ομάδα επιμένει για την απόκτησή του. Παρά το γεγονός ότι ο Νορβηγός διεθνής άσος είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει το φθινόπωρο, σύμφωνα με το Goal οι «βιόλα» θέλουν να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα την υπόθεση.

Το θέμα είναι ότι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι αρκετά υψηλές αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την Φιορεντίνα η οποία θα κάνει κίνηση να τον αποκτήσει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα