Και η Πενιαρόλ για Μολέδο

Και η Πενιαρόλ για Μολέδο

Gazzetta team
Και η Πενιαρόλ για Μολέδο

bet365

Αύξουσα είναι η πορεία των ... ποδοσφαιρικών μετοχών του Ροντρίγκο Μολέδο, αφού και η Πενιαρόλ πλέον φέρεται να τον έχει βάλει στη λίστα της.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει καλό όνομα στη Λατινική Αμερική και με τις εμφανίσεις του την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο «τριφύλλι» κατάφερε να διατηρηθεί σε περίοπτη θέση όσον αφορά τα έγγραφα με τα ονόματα των πιθανών μεταγραφικών στόχων στα γραφεία των ομάδων – μνηστήρων.

Μετά τη Φλουμινένσε, η Πενιαρόλ εμφανίζεται ως η νέα ομάδα που έχει τον Μολέδο στα υπόψιν της, αν και από πλευράς Παναθηναϊκού ούτε που το συζητούν για οποιαδήποτε κουβέντα γύρω από το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα