«Αυτό είναι πλέον το ποδόσφαιρο»! (vid)

«Αυτό είναι πλέον το ποδόσφαιρο»! (vid)

«Αυτό είναι πλέον το ποδόσφαιρο»! (vid)

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε ομιλία γύρω απ το ποδόσφαιρο στους παίκτες της ΑΕΚ εξηγώντας και το πως έχει εξελιχθεί στις μέρες μας... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης και στο διάστημα της αποθεραπείας στο κέντρο του γηπέδου όπως συνηθίζεται να γίνεται στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Η ομιλία του Γεωργιανού τεχνικού είχε να κάνει γύρω από το ποδόσφαιρο και το πως έχει εξελιχθεί αυτό στις μέρες μας. Αφορμή στάθηκε η νίκη των κίτρινων στο δίτερμα με το φτωχό 1-0...

«Σαν την Πορτογαλία κι εσείς. Αυτοί πέρασαν και την Ελλάδα...», είπε γελώντας και τόνισε έπειτα με νόημα: "Αυτό όμως είναι πλέον το ποδόσφαιρο. Δεν είναι όλα πλέον το θέαμα και το να παίξεις σούπερ ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν μετράει πια αυτό, δεν αρκεί και δεν το ψάχνουν πολύ. Τώρα στην εποχή αυτή μετράει το αποτέλεσμα πάνω από όλα. Όλοι πρέπει να δουλεύουν αρμονικά στο γήπεδο, δεν φτάνει ένας παίκτης να το κάνει αυτό, πρέπει και οι 11 να δουλεύουν γι αυτό και οι αλλαγές το ίδιο... Είναι πλέον η ομάδα και πόσο το θέλει και δουλεύει για να το πετύχει. Είναι πολύ δύσκολο ωστόσο να το κάνει αυτό κάποιος σωστά, πολύ δύσκολο να φτάσεις να το πετύχεις, πρέπει να χεις δουλέψει σκληρά και πολλή...»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα