Ο... εφιάλτης της!

Gazzetta team
Ο... εφιάλτης της!

bet365

Η Γερμανία αντιμετωπίζει τον... εφιάλτη της στα προημιτελικά, με την Ιταλία να έχει εκπληκτική παράδοση.

Μεγάλο ματς στο Μπορντό, όπου η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ιταλία. Η σκουάντρα ατζούρα είναι ο… εφιάλτης των πάντσερ, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ σε μεγάλη διοργάνωση από τους Γερμανούς. Σε 8 ματς οι Ιταλοί έχουν 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Θα βρείτε την ισοπαλία στο 2,95, ενώ τη διπλή ευκαιρία Χ2 στο 1,571.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Λεβ, καθώς έχει χάσει και στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει με την Ιταλία σε νοκ άουτ! Το διπλό, λοιπόν, πληρώνει 3,60. Από εκεί και πέρα, στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε G/G, επιλογή που θα βρείτε στο 2,15, όμως η Γερμανία είναι η μοναδική στο τουρνουά, που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Συν ότι ο Νόιερ έχει να δει την εστία του να παραβιάζεται για τελευταία φορά σε μεγάλη διοργάνωση πριν από 480’.

Να μην μπορέσει να σκοράρει η Ιταλία τιμάται στο 2,25. Σε όλα τα παιχνίδια των Ατζούρι μέχρι τώρα στη διοργάνωση είχαμε γκολ μετά το 85’ και το να δούμε γκολ στο διάστημα 81-90 πληρώνει 3,15, ενώ στο διάστημα 86-90 4,50. Ο Μάριο Γκόμεζ κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στα δύο τελευταία ματς της Γερμανίας και με 5 γκολ έπιασε τον Κλίνσμαν στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας του σε EURO. Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και να τον ξεπεράσει θα το βρείτε στο 3,05.

Σε κάθε ματς μέχρι τώρα η Γερμανία είχε περισσότερα από 5 κόρνερ. Στο 1,333 να έχει περισσότερα από την Ιταλία και στο 1,85 το over 10,5 στα κόρνερ. Τέλος, οι κίτρινες κάρτες είναι 13-5 μέχρι τώρα υπέρ της Ιταλίας. Στο 1,65 να έχουν περισσότερες οι φιλοξενούμενοι.

 

Τελευταία Νέα