Οικογένεια Μπίσεσβαρ: Τρέλα με την μπάλα!

Οικογένεια Μπίσεσβαρ: Τρέλα με την μπάλα!

Οικογένεια Μπίσεσβαρ: Τρέλα με την μπάλα!

Ούτε ο ίδιος ο Ντιέγκο Μπίεσεβαρ δεν μπορεί να εξηγήσει την τρέλα της οικογένειας του για το ποδόσφαιρο και την αγάπη σε συγκεκριμένους θρύλους της «στρογγυλής θεάς»…

Ολλανδός, με καταγωγή από το Σουρινάμ, μια ολλανδική αποικία της Νοτίου Αμερικής, γεννημένος (8 Μαρτίου 1988) στο Άμστερνταμ, από φανατικούς οπαδούς της… Φέγενορντ, και να λέγεσαι «Ντιέγκο», κάπου δεν κολλάει.

Κι όμως υπάρχει εξήγηση γιατί οι γονείς του μικρού Ντιέγκο αποφάσισαν να του δώσουν αυτό το όνομα κι όχι ένα από τα πιο δημοφιλή στην Ολλανδία και συνηθισμένα ονόματα, όπως Νταν, Σεμ, Λουκ, Λούκας, Τόμας, Στίιν, Τζέσε, Φιν, Ρούμπεν, Τάις, Λαρς κλπ.

Ο ίδιος, πάντως, δεν ξέρει όλη την ιστορία, ούτε δείχνει να πολύ νοιάζεται…

Οι  γονείς του είναι φανατικοί και τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο! Έτσι, αποφάσισαν να ονομάσουν το μεσαίο παιδί της οικογένειας Ντιέγκο, λόγω της λατρείας τους για τον Μαραντόνα και το μικρότερο παιδί τους, Ρομάριο! Ευτυχώς, το μεγαλύτερο παιδί της πενταμελούς οικογένειας, είναι κορίτσι και… γλίτωσε από την ποδοσφαιρομανία των Μπίσεσβαρ.

Ο πατέρας του, οδηγός λεωφορείων, είχε ένα και μόνο όνειρο: να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν τα κατάφερε, όμως είδε το γιο του να παίζει ποδόσφαιρο.

Best of internet