Ανάβει... πράσινο η Βερόνα για Λάζαρο!

Ανάβει... πράσινο η Βερόνα για Λάζαρο!

Νίκος Αθανασίου
Ανάβει... πράσινο η Βερόνα για Λάζαρο!

bet365

Η ιταλική ομάδα δεν αξιώνει χρήματα για την παραχώρηση του Έλληνα μέσου, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό δεν προέκυψε τώρα. Οι αναγνώστες του gazzetta.gr έχουν ενημερωθεί αποκλειστικά για το ενδιαφέρον του Στραματσόνι εδώ και καιρό ενώ προ δεκαημέρου αναφέραμε πως οι «πράσινοι» είχαν ψηλά στην λίστα τους τον 30χρονο άσο και αναμενόταν κίνηση προς την Βερόνα.

Ο Λάζαρος έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς για ακόμη ένα χρόνο. Ο υποβιβασμός τους, όμως, στην Serie B φέρνει στην πόρτα της εξόδου αρκετούς ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο διεθνής μέσος που για τον τελευταίο χρόνο είχε να λαμβάνει 650.000 ευρώ «καθαρά».

Τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό έχουν να κάνουν με τις προθέσεις της Βερόνα για την παραχώρησή του. Οι Ιταλοί δεν αξιώνουν ποσό για να ανάψουν το... πράσινο φως και το μόνο που θέλουν από τον όποιο ενδιαφερόμενο(στην προκειμένη περίπτωση τον Παναθηναϊκό) είναι μπόνους επίτευξης στόχων του ποδοσφαιριστή στην νέα του ομάδα. Αυτός είναι ο ένας δρόμος, μιας και υπάρχουν πιθανότητες να τα βρει ο παίκτης με την Βερόνα και να μείνει ελεύθερος, παίρνοντας ένα κομμάτι των χρημάτων για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίο του.

Από κει και πέρα, ο Λάζαρος είναι δεδομένο πως θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό παρά τον όχι και τόσο καλό τρόπο που έφυγε πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Δεν έχει μιλήσει απευθείας με τον Στραματσόνι αλλά γνωρίζει το πόσο πολύ πιστεύει στις ικανότητες του ο Ιταλός τεχνικός ενώ το οικονομικό δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ειδικά αν μιλάμε για τριετές συμβόλαιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα