Ο Σισέ επιμένει... Παναθηναϊκά (pic)

Ο Σισέ επιμένει... Παναθηναϊκά (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Σισέ επιμένει... Παναθηναϊκά (pic)

bet365

Μια νέα φωτογραφία και ένα νέο αινιγματικό μήνυμα, βάζει τον Τζιμπρίλ Σισέ ξανά στο προκήνιο αναφορικά με τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Παναθηναϊκό...

Ο Γάλλος φορ, ο οποίος αν και είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση δηλώνει ευτυχισμένος που βρήκε δύναμη να παλέψει και να προσπαθήσει να επανέλθει στις προπονήσεις και το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος θεωρεί ότι θα καταφέρει να παίξει σε υψηλό επίπεδο, όμως το θέμα της ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί τα πόδια του αλλά και η αγωνιστική του απραξία επί πολλούς μήνες, δεν τον βάζουν στα μπλοκάκια των προπονητών...

Πάντως, εκείνος με νέα φωτογραφία του με φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν αφήνει το θέμα να ... ησυχάσει και έγραψε στο Instagram:

«#σπίτι #ΠΑΟ #Θύρα13 #Παναθηναϊκός #ας το κάνουμε πραγματικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα