Μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ

Μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μένουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε εκκαθάριση του έμψυχου υλικού του, με πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, αρκετούς δανεικούς και πολλούς παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι.

Εκτός από τις περιπτώσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας θα παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, υπάρχουν και αρκετοί παίκτες, που έχουν μείνει ελεύθεροι.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Superleague και της Κύπρου, μετά από την μετά από την πολύ καλή χρονιά του πέρσι με τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Για τον 21χρονο επιθετικό υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποια ομάδα της Γερμανίας, όπου και στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί.

Στη Γερμανία φαίνεται να καταλήγει ο Δημήτρης Πόποβιτς, που επίσης έμεινε ελεύθερος, ενώ και οι Κώστας Παναγιωτούδης, Στέφανος Πολύζος θα ψάξουν ως ελεύθεροι νέες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα