Πρόταση Αστέρα Τρίπολης σε Πιγιούδ! (pic&vid)

Πρόταση Αστέρα Τρίπολης σε Πιγιούδ! (pic&vid)

 Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αστέρας Τρίπολης έχει καταθέσει πρόταση στον ακραίο αμυντικό της Ράσινγκ Κλουμπ, Ιβάν Πιγιούδ.

Πρόταση Αστέρα Τρίπολης σε Πιγιούδ! (pic&vid)

Από την γνώριμη αγορά της Αργεντινής ετοιμάζεται να καλύψει το κενό του δεξιού μπακ ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αργεντινή οι Αρκάδες έχουν καταθέσει πρόταση στον ακραίο οπισθοφύλακα της Ράσινγκ Κλουμπ, Ιβάν Πιγιούδ.

Ο Πιγιούδ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις η μία εκ των οποίων είναι του Αστέρα με τον ίδιο να μην έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Το gazzetta,gr τον εντόπισε στο τηλέφωνο, όμως εκείνος δεν ήθελε να αναφέρει το παραμικρό και το έκλεισε βιαστικά...

Ο Πιγιούδ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1986 και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της «Ακαδημίας» με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας το 2014.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τίρο Φεδεράλ πριν μετακομίσει το 2008 στη Νιούελς. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ και τον Ιούλιο του 2009 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς.

Στην Βαρκελώνη αγωνίστηκε μόλις εννιά φορές κι έτσι πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αργεντινή και την Ράσινγκ Κλουμπ στην οποία βρίσκεται από το 2010 και μέχρι τώρα (με εξαίρεση ένα εξάμηνο στην Ιταλία και την Βερόνα).

Ήταν βασικό μέλος της ομάδας της Ράσινγκ που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2014, ενώ έχει και μια διεθνή συμμετοχή με την εθνική Αργεντινή σε φιλικό κόντρα στην Βενεζουέλα. 

Best of internet