«Κλείνει» Ερντί Καν Σεχίτ ο Πανιώνιος! (pics&vid)

Θοδωρής Βασίλης
«Κλείνει» Ερντί Καν Σεχίτ ο Πανιώνιος! (pics&vid)

bet365

Ο Πανιώνιος κάνει δικό του τον 20χρονο Τούρκο επιτελικό μέσο Ερντί Καν Σεχίτ που ανήκει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Πανιώνιος ανοίγει τα φτερά του και ετοιμάζεται να συνάψει μια σπουδαία συνεργασία με την Φενέρμπαχτσε και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να ενισχύσει και το ρόστερ του. Οι «κυανέρυθροι» θα αποκτήσουν από την ομάδα του Βίτορ Περέιρα με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια τον διεθνή με την U-21 της Τουρκίας, Ερντί Καν Σεχίτ!

Ο γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1996 στην Σακάρια, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σακάριασπορ το 2012. Από την πρώτη στιγμή έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου προκαλώντας το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας.

Εκεί όμως που εντυπωσίασε ήταν με την U-16 της Τουρκίας με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2014 η Φενέρμπαχτσε να τον κάνει δικό της υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αμέσως ο τουρκικός Τύπος τον βάφτισε ως τον νέο Τουντσάι Σανλί αφού το στιλ του θύμιζε πολύ αυτό του άλλοτε αστέρα της Φενέρ.

Στην Φενέρ όμως των αστεριών δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής και έτσι παραχωρήθηκε την σεζόν 2014-15 δανεικός στην Λινίγιτσπορ στην οποία μέτρησε 19 συμμετοχές, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε αρχικά στην Καϊσέρισπορ (1 συμμετοχή) και στη συνέχεια στην Κάρταλσπορ (2 συμμετοχές).

Η θέση του είναι αυτή του επιτελικού μέσου, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα. Χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια και μέσω του Πανιωνίου ο ίδιος ελπίζει ότι θα δείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των «καναρινιών» στους οποίους ακόμα δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα