Παναιτωλικός για Ευρώπη! (pics)

Παναιτωλικός για Ευρώπη! (pics)

bet365

Την έξοδο στην Ευρώπη έθεσαν ως στόχο ο Φώτης Κωστούλας και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού μιλώντας στην σημερινή πρώτη προπόνηση των... καναρινιών.

Από την στιγμή που ο Παναιτωλικός κατάφερε να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, οι άνθρωποι της ομάδας με χαμηλούς τόνους έκαναν σωστά και σταθερά βήματα και κατάφεραν να καθιερώσουν τα... καναρίνια. Φέτος δείχνουν έτοιμοι για την υπέρβαση, που δεν είναι άλλη από την έξοδο στην Ευρώπη κάτι που τονίστηκε στην σημερινή πρώτη και συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Emileon.

Κωστούλας: «Είμαστε σχεδόν έτοιμοι»

Το σύνθημα για την υπέρβαση έδωσε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος είμαστε σχεδόν έτοιμοι με τις καινούργιες μεταγραφές. Θα γίνουν μια- δυο ακόμη. Άλλοι είναι ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα μεταγραφές, άλλοι ίσως όχι. Θα δείξει στο γήπεδο αν θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε, με τις μεταγραφές».

Για τον Ματζουράκη: «Είμαι αισιόδοξος γιατί υπάρχει ο Γιάννης Ματζουράκης. Δουλεύει με το σωστό τρόπο που ξέρει. Οι στόχοι μας είναι εφικτοί, στα μέτρα του δυνατού. Κάθε χρόνο ο στόχος έρχεται όλο και πιο κοντά. Το όσο πιο ψηλά έχει και ένα τέλος και αυτό είναι η Ευρώπη».

Για τον Μάκη Μπελεβώνη: «Αν δεν ήταν ο Μάκης Μπελεβώνης ο Παναιτωλικός θα ήταν με ένα πόδι…».

Ματζουράκης: «Ελπίζω σε καλύτερη χρονιά»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ματζουράκης κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας τα εξής: «Ελπίζω σε μία καλή χρονιά. Να παρουσιάσουμε μία σταθερή ομάδα και βήμα βήμα να παλέψουμε για ότι καλύτερο. Διατηρούμε έναν κορμό. Σε ένα ομαδικό άθλημα η ομοιογένεια και η συνέχιση στη δουλειά, είναι αυτό που σε βοηθά να προοδεύεις. Απεχθάνομαι τα λόγια πριν από κάθε χρονιά. Απέχουν πολύ από τις πράξεις. Θέλουμε μία ομάδα που δεν θα φοβάται και θα τολμά».

Για τα δυνατά φιλικά: «Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λέγαμε παλιά πως πρέπει να ξεκινάμε με εύκολα».

Για το σχήμα της νέας σεζόν: «Αυτό βγαίνει με βάση το υλικό και το δυναμικό που υπάρχει στην ομάδα. Για αυτό γίνεται η προετοιμασία. Για να καταλήξουμε σε κάποιο σχήμα».

Για το αν θα «ανεβάσει» και άλλους πιτσιρικάδες: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τους παίκτες του: «Ένας παίκτης που γνωρίζει που θα πάει, τολμάει περισσότερο. Εκεί στηρίζομαι. Στη βελτίωσή τους».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό. Συνεννοηθήκαμε με τη διοίκηση να αφήσουμε μια-δυο θέσεις, για να δούμε μετά τη προετοιμασία αν θα χρειαστεί να πάρουμε. Δεν είναι εποχή για σπατάλες».

Πρώτη με κόσμο και αισιοδοξία

Μετά την συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκε και το νέο σήμα, αλλά και τα διαρκείας της ομάδας, υπήρξε η πρώτη προπόνηση με τον κόσμο να δίνει όπως σε κάθε πρώτο το παρών και την αισιοδοξία για μια πετυχημένη χρονιά να είναι διάχυτη. Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες, μεταξύ τους και τα τέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας, Ρότσα, Τομανέ, Ροντρίγκες και Τσοκάνης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθούν ακόμα δύο παίκτες. Ένας που θα αγωνίζεται ως δεκάρι και ένας μεσοεπιθετικός.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

1 Ιουλίου: Πρώτη προπόνηση στο Emileon (ώρα 19.30)

16 Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20 (Emileon)

19 Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20 (Emileon)

20 Ιουλίου: Αναχώρηση για την Ιταλία (Peio Trentino)

23 Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με Fiorentina (Moena)

*

31 Ιουλίου: Φιλικός αγώνας με Hellas Verona (Storo)

2 Αυγούστου: Φιλικός αγώνας με Ancona (Ancona)

3 Αυγούστου: Επιστροφή από Ιταλία

8 Αυγούστου: Φιλικός αγώνας με ΠΑΣ Γιάννινα (Στ. Ζωσιμάδες Ιωάννινα)

13 Αυγούστου: Φιλικός αγώνας με ΑΕ Λάρισας (Γηπ. Παναιτωλικού)

*Στο διάστημα από 25 έως 29 Ιουλίου θα προστεθούν δύο φιλικοί αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα