Ραντεβού Νάπολι-Βίτσελ

Ραντεβού Νάπολι-Βίτσελ

Ραντεβού Νάπολι-Βίτσελ

bet365

Ο πατέρας του Αξελ Βίτσελ επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των Παρτενοπέι, Κριστιάνο Τζιούντολι.

Την Πέμπτη γράφτηκε σε ιταλικές ιστοσελίδες ότι ο Τζιούντολι τα είπε από κοντά με τον πατέρα του Βίτσελ και ο τελευταίος, μία μέρα μετά, το επιβεβαίωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι, Radio CRC.

«Είναι αλήθεια, συναντήθηκα αυτές τις ημέρες με τον Τζιούντολι στις Βρυξέλλες, η συζήτηση ήταν θετική και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Υπάρχει και το ξεκάθαρο ενδιαφέρον της Εβερτον, το θέμα είναι ο Αξελ να κάνει την σωστή επιλογή, θα δούμε. Αυτή την στιγμή είναι συγκεντρωμένος στο EURO, ο Μέρτενς του έχει πει τα καλύτερα για τη Νάπολι αλλά δεν χρειαζόταν, μιλάμε για την ομάδα στην οποία έπαιξε ο Μαραντόνα, τι άλλο να πεις; Η Νάπολι είναι ένα από τα πρώτα κλαμπ της Ιταλίας και αυτό σίγουρα πρέπει να το ζυγίζεις όπως πρέπει. Θα ξαναμιλήσουμε τις επόμενες μέρες, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση».

Ο 27χρονος Βέλγος χαφ έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει σε ένα χρόνο, με την Ζενίτ, η οποία φέρεται να ζητάει 20-25 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του. Η Νάπολι πάντως, με δεδομένο ότι είναι η τελευταία ευκαιρία των Ρώσων για να μην τον χάσουν τσάμπα, θέλει το ποσό να πέσει από τα 20 εκατ. ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα