Στραματσόνι: «Σκληρή δουλειά»

Στραματσόνι: «Σκληρή δουλειά»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Σκληρή δουλειά»

bet365

Σκληρή δουλειά ζήτησε ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της συνέχειας, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισορρόπησε το ματς. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Να δει το επίπεδο που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ήθελε ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως είπε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός των «πράσινων» δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κατέφερε να ισορροπήσει το ματς, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ. «Ήταν ένα γρήγορο φιλικό παιχνίδι και θέλαμε να δούμε σε ποιο επίπεδο είναι η ομάδα. Ήταν ένα καλό τεστ για μας που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ζήτησε σκληρή δουλειά ενόψει της συνέχειας. «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, σήμερα δεν είχαμε καθαρό επιθετικό, γι' αυτό και παίξαμε πιο πολύ με βαθιές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση με τον Βιγιαφάνιες, τον Λουντ και τον Μπουμάλ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, πετύχαμε κάποια γκολ, αλλά χρειάζεται ακόμα σκληρή δουλειά», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα