Πέταλο με σκέπαστρο!

Gazzetta team
Πέταλο με σκέπαστρο!

bet365

Με επίσημο τρόπο, ο Φώτης Κωστούλας, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Emileon έκανε γνωστή και την αλλαγή που θα υπάρξει σύντομα στο πέταλο του γηπέδου με την προσθήκη του σκέπαστρου!

Πρόκειται για μια... εκκρεμότητα που παραμένει από το καλοκαίρι του 2011, όταν ο Παναιτωλικός ανέβηκε μετά από 34 χρόνια στην Σούπερ Λίγκα! Γραφειοκρατικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στους ανθρώπους της ομάδας να βάλουν το σκέπαστρο στο γήπεδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι... ξεχάστηκε. Έτσι πλέον στον Παναιτωλικό είναι σε θέση να αισιοδοξούν ότι θα ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και στις αρχές του φθινοπώρου, στα πρώτα ματς του Τίτορμου στο Αγρίνιο, το πέταλο θα έχει σκέπαστρο, ώστε το γήπεδο να γίνει ακόμα πιο λειτουργικό και όμορφο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα