Σεμπά: «Πολύ καλός προπονητής ο Σάντσεθ»

Σεμπά: «Πολύ καλός προπονητής ο Σάντσεθ»

Gazzetta team
Σεμπά: «Πολύ καλός προπονητής ο Σάντσεθ»

bet365

Ο Σεμπά αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ, ενώ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το φιλικό με την Βάκερ Ίνσμπρουκ: «Ήταν δύσκολος αγώνας. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο μαζί μας στην προπόνηση. Προσπαθούμε πάρα πολύ στην προπόνηση και υπάρχει πολλή φόρτιση στη δουλειά. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τα καλύτερα στην προπόνηση και μετά στους αγώνες. Καταφέραμε να πάρουμε μία ισοπαλία και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Βίκτορ Σάντσεθ: «Είναι πολύ η εντύπωση που έχω, είναι πολύ καλός προπονητής. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας λέει στην προπόνηση, να καταφέρουμε να καταλάβουμε τις ιδέες του. Σίγουρα μέσα από την προπόνηση και με τον χρόνο θα καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής μας και θα είμαστε μια χαρά στη σεζόν.

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Σίγουρα εμείς τα δίνουμε όλα στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γι' αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα