Το ειδικό πρόγραμμα του Λέτο

Το ειδικό πρόγραμμα του Λέτο

Νίκος Αθανασίου
Το ειδικό πρόγραμμα του Λέτο

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στην Ολλανδία, πιο συντηρητικό από την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να μην επιβαρύνει το γόνατό του. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αποτελεί μεγάλο και ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή του στο «τριφύλλι» ανέβασε επίπεδο την ομάδα και η εικόνα του πάνω στο χορτάρι έκλεισε τα στόματα όλων εκείνων που τον είχαν για «τελειωμένο».

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι μία σημαντική σταθερά στο πλάνο του Αντρέα Στραματσόνι και το επιτελείο του «τριφυλλιού» τον προσέχει σαν κόρη οφθαλμού.

Δεν έχει περάσει και λίγα ο «Σέμπα» με το γόνατό του και για αυτό τον λόγο ακολουθεί στην αρχή της προετοιμασίας πιο συντηρητικό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα.

Για παράδειγμα το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ατομικό ενώ το πρωί της Παρασκευής ακολούθησε το πρώτο κομμάτι και στην συνέχεια έκανε αποφόρτιση, καθώς το απόγευμα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Άαχεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα