Αλλάζει όψη η Νέα Μεσημβρία

Αλλάζει όψη η Νέα Μεσημβρία

Τα βελτιωτικά έργα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ξεκινούν το Σάββατο (2/7) με ευκαιρία της απουσίας για 15 ημέρες της ομάδας στην Ολλανδία. 

Αλλάζει όψη η Νέα Μεσημβρία

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει και να χρησιμοποιεί το δικό του προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσήμβρια, μετά από σχετική απόφαση της ΠΑΕ, η οποία όμως θα φροντίσει για όλα τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνται.

Το νέο «χτίσιμο» της Νέας Μεσημβρίας θα ξεκινήσει από το προσεχές Σάββατο (2/7), καθώς όλος ο ΠΑΟΚ από τη Δευτέρα (4/7) θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το Σάββατο, λοιπόν, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης αρχίζει η διαδικασία αποξήλωσης κι ανακατασκευής των αποδυτηρίων. Τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση τυπικών διαδικασιών που αφορούν την αδειοδότηση, το κτίριο που στεγάζονται τ’ αποδυτήρια θα επεκταθεί με τη δημιουργία νέων χώρων.

Συγκεκριμένα, το πλάνο εργασιών για τον χώρο αποθεραπείας που θα είναι σχεδόν 500 τ.μ. περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία πισίνας
  • Τζακούζι
  • Δωμάτιο κρυοθεραπείας
  • Διάδρομο νεροφλεξολογίας
  • Νέο, μεγαλύτερο φυσικοθεραπευτήριο
  • Αναδιαρρύθμιση, επέκταση και ανακατασκευή του γυμναστηρίου

Επίσης, θα κατασκευαστεί καινούριο εστιατόριο με δική του κουζίνα παρασκευής φαγητού και χώρος ανάπαυσης των παικτών με play room. Παράλληλα, θα γίνουν κι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο με αλλαγή στον τρόπο πρόσβασης και βελτιώσεις στον χώρο στάθμευσης.

Το πρώτο κομμάτι των εργασιών που αφορά την ανακατασκευή του γυμναστηρίου και την δημιουργία νέου φυσικοθεραπευτήριου θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 18.07 οπότε η ομάδα επιστρέφει από το Oosterbeek. Οι υπόλοιπες προσθήκες είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στις 31.08».

Best of internet