Πήξιμο σε... στίβο μάχης! (pics&vid)

Πήξιμο σε... στίβο μάχης! (pics&vid)

Πήξιμο σε... στίβο μάχης! (pics&vid)

bet365

Εντατική δουλειά στη δύναμη, τη ταχύτητα και γενικά στη φυσική κατάσταση στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ και πολλά... κιλά ιδρώτα! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Εεε κι αργήσαμε που λέει ο λόγος... Η πρωινή προπόνηση και το πρόγραμμά της οργανώθηκε από τον Μιχαήλ Μιχάλη και είχε τρελό πήξιμο για τους παίκτες της ΑΕΚ αφού αφορούσε δουλειά σε όλα (πλην μπάλας)...

Βάρη, τρέξιμο με λάστιχα αντίστασης, κάμψεις, κοιλιακούς, σκίπινγκ και ασκήσεις ισορροπίας. Όλα μαζί σε ένα στίβο... μάχης που είχε δημιουργήσει το τιμ της Ένωσης και την έβγαλαν όλοι...

Ακολούθησε το δεύτερο μισό του κομματιού της δουλειάς που αφορούσε πολλά, πολλά χιλιόμετρα τρέξιμο στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να ρίχνουν πολλά... κιλά ιδρώτα!

Στο δεύτερο κομμάτι της πρωινής προπόνησης οι διεθνείς Μάνταλος, Αραβίδης και Μπακασέτας έτρεξαν αρκετά άλλα σε πιο χαλαρό ρυθμό λόγω της συμμετοχής τους στις υποχρεώσεις της Εθνικής (κάτι άλλωστε που έγινε και χθες).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα