Τέλος ο Μπρέσεβιτς από την ΑΕΚ

Τέλος ο Μπρέσεβιτς από την ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Μπρέσεβιτς από την ΑΕΚ

bet365

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ιβάν Μπρέσεβιτς με την Ένωση να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Κροάτη επιθετικό.

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς μετακόμισε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2013 και ήταν από τους βασικούς συντελκεστές των δύο ανόδων της Ένωσης από την Γ' Εθνική στην Σούπερ Λίγκα. Ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέστρεψε να αγωνιστεί την περσινή σεζόν και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αποχωρεί από την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν από τους βασικότερους συντελεστές στην προσπάθειά μας για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2013-15, σημειώνοντας συνολικά 25 γκολ σε 33 επίσημους αγώνες.

Δυστυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στη Super League, αλλά δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ομάδας και να προσπαθεί για την αγωνιστική του επάνοδο. Φεύγει από την ΑΕΚ αφήνοντας μόνο φίλους και παίρνει μαζί του την εκτίμηση όλων μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα