Γούτας: «Έτοιμοι στα προκριματικά»

Γούτας: «Έτοιμοι στα προκριματικά»

Ο Δημήτρης Γούτας ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τονίζοντας παράλληλα ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Γούτας: «Έτοιμοι στα προκριματικά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το χθεσινό φιλικό: «Είναι αρχή της προετοιμασίας, κοιτάμε να δουλέψουμε στην φυσική κατάσταση, δουλεύουμε όμως και στο τακτικό κομμάτι. Είναι το δεύτερο φιλικό, είμαστε νέοι στην ομάδα, παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι δημιουργούμε καλές προοπτικές και ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά και λόγω του τραυματισμού. Τώρα είμαι εδώ, θα διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα και εύχομαι να τα καταφέρω.».

Για τον απολογισμό της προετοιμασίας στην Αυστρία: «Δουλέψαμε καλά, βελτιώσαμε πολύ την φυσική κατάσταση. Ήρθαμε σε επαφή με τα καινούρια παιδιά κι εμείς οι νέοι μπήκαμε σιγά - σιγά στην ομάδα. Τις επόμενες προπονήσεις θα δουλέψουμε παραπάνω για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. 

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε».

Best of internet