Βλέπει Μπουκουβάλα ο Αστέρας

Gazzetta team
Βλέπει Μπουκουβάλα ο Αστέρας

bet365

Τον δεξιό μπακ του Ηρακλή έχουν στο στόχαστρό τους οι Αρκάδες.

Με την περίπτωση του Κασίμ Αμπνταλά να εξελίσσεται σε ναυάγιο, ο Αστέρας στρέφει την προσοχή του στην Ελληνική αγορά για την θέση του δεξιού μπακ και όπως όλα δείχνουν, πρώτη επιλογή είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο παίκτης έχει κάνει προσφυγή στον Γηραιό για να αποδεσμευτεί, καθώς η οικονομική κατάσταση είναι πολύ κακή, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα, στον Αστέρα έχουν... ανοιχτά τα μάτια τους και σε άλλες περιπτώσεις από τον Ηρακλή, με αυτές των Παύλου Κυριακίδη και Νίκου Ζιάμπαρη να ξεχωρίζουν. Αν λοιπόν, δεν αλλάξουν οι συνθήκες στην ομάδα από την Θεσσαλονίκη, είναι πιθανό να γίνει και γι αυτούς κάποια κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα