Εξετάστηκε ο «Μόμο» Σισοκό, αλλά…

Gazzetta team
Εξετάστηκε ο «Μόμο» Σισοκό, αλλά…

bet365

Από την στιγμή που προτάθηκε ο ΠΑΟΚ εξέτασε την περίπτωση απόκτηση του Μοχάμεντ Σισοκό, αλλά υπάρχουν αρκετοί παράμετροι για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μοχάμεντ Λαμίν «Μόμο» Σισοκό, όπως είναι το πλήρες όνομά του, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, που αναζητά μία τουλάχιστον προσθήκη στους αμυντικούς χαφ.

Ο Γάλλος με καταγωγή από το Μάλι και μεγάλη καριέρα σε Οσέρ, Βαλένθια, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Παρί, Φιορεντίνα, αποφάσισε κι αυτός λόγω των πολλών χρημάτων να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2015 στην Κίνα και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Σανγκάι Σενχούα.

Τώρα θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά όπως λένε στον ΠΑΟΚ εκτός από την ηλικία του (31 στα 32) υπάρχει ακόμη μια σημαντική παράμετρος, που λέει ότι ο ένας χρόνος στην Κίνα τον έχει αφήσει λίγο πίσω.

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει στην άκρη την περίπτωση του, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει σ’ αυτήν αν αλλάξουν κάποια δεδομένα στο θέμα της απόκτησης του αμυντικού χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα