Τακτική και Μπίσεσβαρ (vid)

Τακτική και Μπίσεσβαρ (vid)

Gazzetta team
Τακτική και Μπίσεσβαρ (vid)

bet365

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στην οποία συμμετείχε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Δείτε το βίντεο.

Ο Ολλανδός, όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα του Βλάνταν Ίβιτς αφορούσε στη δημιουργία παιχνιδιού από την γραμμή της άμυνας και την κυκλοφορία της μπάλας τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα 10 εναντίον 10 με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών.

Πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης γυμνάστηκαν οι Λέο Μάτος , Εβγέν Σάκχοφ .

Την Παρασκευή (01.07), οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, αφού το… μενού έχει μυϊκή ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Επίσκεψη του ιατρικού τιμ στην Τσέλσι

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «την Παρασκευή (01.07) ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης μαζί με έναν από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας θα μεταβούν στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και να συναντηθούν με τους ανθρώπους των Μπλε για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα