Xουλτ...x3 για Παναθηναϊκό!

Xουλτ...x3 για Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Xουλτ...x3 για Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ανακοίνωση της 2ης μεταγραφής του! Ο Νίκλας Χουλτ είναι κι επίσημα... πράσινος για τα επόμενα 3 χρόνια, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την αποκάλυψη του gazzetta!

Το πρωί της Τετάρτης πρώτοι οι αναγνώστες του gazzetta έμαθαν για τον Νίκλας Χουλτ και το πως αυτός θα είναι ο 2ος παίκτης που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, μετά τον Ιβάνοφ (για τον οποίο πάλι αυτό εδώ το site σας ενημέρωσε πρώτο)! Λίγες ώρες μετά όλα τα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν την είδηση και το βράδυ της Πέμπτης ο Σουηδός ανακοινώθηκε! Για τα επόμενα 3 χρόνια ο διεθνής μπακ θα φοράει την φανέλα με το «τριφύλλι», ενώ την Παρασκευή αναμένεται να... πετάξει για την Ολλανδία ώστε να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων» για τον Σουηδό μπακ έχει ως εξής:

«Υπέγραψε σήμερα το τριετές συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.

Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα