«Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα»! (vids, pics)

«Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα»! (vids, pics)

Γιώργος Τσακίρης
«Σωστό κοντρόλ, καλή πάσα»! (vids, pics)

bet365

Τα βασικά και τα εύκολα είναι τα πιο δύσκολα και αυτά τα εξηγεί και τα δείχνει λεπτομερώς ο Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Συνεχείς οι εντολές του Τιμούρ Κετσπάγια προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο κομμάτι της δουλειάς των βασικών και ουσιαστικών στο ποδόσφαιρο. Κίνηση, υποδοχή, πάσα, το ζητούμενο της άσκησης και ο Γεωργιανός τεχνικός δεν σταμάτησε να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του για το πως πρέπει να κινούνται και να εκτελούν σωστά τα βασικά που μοιάζουν εύκολα και είναι πάντα τα πιο δύσκολα.

«Σωστή πάσα πρέπει να δίνετε στο συμπαίκτη σας και να είστε έτοιμοι να κάνετε κίνηση. Αυτό είναι το νόημα της άσκησης», «δώστε σωστά την μπάλα στο συμπαίκτη σας», «καλό κοντρόλ θέλει, αυτό είναι το νόημα της άσκησης, προστατέψτε σωστά την μπάλα, υποδεχτείτε τη καλά και έτσι θα βγει η σωστή κίνηση»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα