Φτάνει τα ξημερώματα ο Ουαρντά

Φώτης Καρακούσης
Φτάνει τα ξημερώματα ο Ουαρντά

bet365

Ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα υπήρξαν με την έκδοση της βίζας του και ο Αμρ Ουαρντά θα βρίσκεται τα ξημερώματα στην Αθήνα και αύριο Παρασκευή θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη του Παναιτωλικού.

Τέλος καλό όλα καλά στο πρόβλημα που υπήρξε με την έκδοση βίζας του Αμρ Ουαρντά, λόγω του ότι ο αδερφός του υπηρετεί στο στρατό. Ο Αιγύπτιος την πήρε στα χέρια του και τα ξημερώματα θα είναι στην Αθήνα, ενώ θα βρίσκεται κανονικά στην επίσημη πρώτη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19:30 στο Emileon. Οι μόνοι που θα απουσιάζουν από την πρώτη, εκτός του Ντάνι Μπεχαράνο που έχει πάρει ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να συνεχίσει να ψάχνει να βρει ομάδα, θα είναι και οι δύο παίκτες που θα αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος για ένα δεκάρι και έναν μεσοεπιθετικό με τα... καναρίνια να έχουν φορτσάρει στο θέμα αυτό προκειμένου να μπουν και αυτοί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα