Πέρασε εργομετρικά ο Μπίσεσβαρ

Πέρασε εργομετρικά ο Μπίσεσβαρ

Πέρασε εργομετρικά ο Μπίσεσβαρ

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ολοκλήρωσε τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων και δεν αποκλείεται να προπονηθεί το απόγευμα της Πέμπτης. Την Παρασκευή η επίσημη ανακοίνωση για Κρέσπο.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ απομένουν για να τελειώσουν και τυπικά τα θέματα του Ολλανδού μεσοεπιθετικού και του Ισπανού αμυντικού.

Αμφότεροι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, το πρωί πέρασε εργομετρικά και ο Μπίσεσβαρ, ενώ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο κύκλος των συζητήσεων με τον Λούμπος Μίχελ.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει στα χέρια του το έγγραφο της Αστον Βίλα, που μάλιστα έχει πληρωθεί το ποσό που συμφώνησε με τον «Δικέφαλο», αλλά συμφωνήθηκε με την αγγλική ομάδα η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής να γίνει την Παρασκευή (1/7), καθώς μέχρι την Πέμπτη (30/6) ο Κρέσπο δεσμεύεται, τυπικά, με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Με τον Μπίσεσβαρ δεν υπάρχει κανένα τυπικό «κόλλημα» και θα ανακοινωθεί σήμερα η απόκτηση του από την ΠΑΕ, ενώ το απόγευμα και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν για πρώτη φορά με τη νέα τους ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα