Διεθνείς και δοκιμή με 4-4-2 για Βάκερ

Διεθνείς και δοκιμή με 4-4-2 για Βάκερ

Δημήτρης Τομαράς
Διεθνείς και δοκιμή με 4-4-2 για Βάκερ

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ θα έχει την δυνατότητα στο φιλικό με τη Βάκερ να τσεκάρει τους διεθνείς αλλά και να δοκιμάσει και το σύστημα 4-4-2.
Μετά την πρωινή προπόνηση ο Ολυμπιακός έχει το απογευματινό φιλικό με τη Βάκερ Ίνσμπρουκ στο Λάνγκενφελντ. Στις 18.30 θα αρχίσει το φιλικό των Πειραιωτών με την ομάδα της Β' Αυστρίας. Εκεί ο Βίκτορ θα έχει την δυνατότητα να δει τους διεθνείς σε δράση (με εξαίρεση τον Ντα Κόστα που είχε πρόβλημα στο στομάχι και λογικά θα προφυλαχθεί) αλλά και να δοκιμάσει και το 4-4-2, το οποίο όπως τόνισε δουλεύει για την ομάδα.
Κάτω από τα δοκάρια τον πρώτο λόγο πάντα έχει ο Καπίνο αλλά ο Βίκτορ θέλει να δει και τον Χουτεσιώτη και τον Στρέζο. Ας θυμηθούμε όμως και τις δύο τελευταίες χρονικά δοκιμές του για 11άδα.
Στο 4-4-2 σε άσκηση ο Στρέζος έκατσε κάτω από τα δοκάρια με τους Ρέτσο και Μποτία ήταν τα δύο στόπερ, ο Τσιμίκας αριστερά κι ο Μανιάτης δεξιά στην άμυνα. Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Σεμπά και Πάρντο στα άκρα, ενώ Πουλίδο και Ολαϊτάν ήταν το επιθετικό δίδυμο. Μάλιστα, είδαμε το Μανιάτη να προωθείται αργότερα με τον Κασάμι να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μανιάτης χρησιμοποιήθηκε και ως δεξιός μπακ χαφ.
Την δεύτερη 11άδα που δοκιμάστηκε σε σύστημα 4-2-3-1 την απάρτιζαν οι Μπέρτος, Μποτία, Βούρος και Μαζουάκου στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Ζντιέλαρ ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ με τον Τσόρι να είναι ο επιτελικός πίσω από τον Ιντέγιε. Σεμπά και Γιαννιώτας ήταν στα... φτερά. Στις δοκιμές ως κίπερ ήταν και ο Χουτεσιώτης και ο Καπίνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα