«Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει Μπερμπάτοφ»!

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει Μπερμπάτοφ»!

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συζητάει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αγγλία. Σενάρια του βρετανικού Τύπου και για επαφές με τη Νιουκάστλ

Ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται και πάλι στο δρόμο προς την Αγγλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βρετανικό Τύπο, ο 35χρονος φορ, που νωρίτερα απέρριψε πρόταση από την Τουρκία, διαπραγματεύεται με δύο ομάδες από την Championship, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου έχει εμπλακεί το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τη Νιουκάστλ.

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, επιχείρησε πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν να αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Στην ηλεκτρονική έκδοσή της η «Nottingham Post», αναφέρει ότι ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με εκπροσώπους και των δύο σωματείων.

Αυτά αναφέρουν τα ρεπορτάζ καθώς η πραγματικότητα μάλλον είναι εντελώς διαφορετική. Η Φόρεστ επενδύοντας 1,2 εκατ. ευρώ στον Απόστολο Βέλλιο δείχνει να υπολογίζει στην παρουσία του Έλληνα επιθετικού, ενώ στην ομάδα υπάρχουν ακόμη οι Ασομπαλόνγκα, Φρέι, Γούολκερ, Φελντβάικ και Μπλάκστοκ.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να έχει δηλώσει φανατικός οπαδός της Νιουκάστλ, λόγω Αλαν Σίρερ, αρκετά χρόνια πριν να είχε συνδεθεί και πάλι σε μεταγραφικά σενάρια, αλλά τώρα μοιάζει πολύ δύσκολο να πεισθεί ο Ράφα Μπενίτεθ για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα