Κοντά σε Τσαβαρία η ΑΕΚ!

Κοντά σε Τσαβαρία η ΑΕΚ!

Ο Μιλοβάνοβιτς μίλησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ για τα μεταγραφικά, ο φορ που δουλεύει και δεν έχει δημοσιευτεί το όνομα του και οι άλλες περιπτώσεις, διαβάστε όλα τα μεταγραφικά δεδομένα για Ένωσης! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Κοντά σε Τσαβαρία η ΑΕΚ!

Σε ένα σύντομο διάλογο αλλά πολύ ουσιαστικό για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την Ένωση προχώρησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κουβέντας η Ένωση είναι κοντά στο να κλείσει τον Τσαβαρία για το δεξί άκρο της επίθεσης της ομάδας και ταυτόχρονα ότι δουλεύει μια περίπτωση φορ πλην όσων έχουν ακουστεί (Φλετσερ πολύ δύσκολα, Μπαλντέ και Ενγκόγκ) το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός είναι ελεύθερος αφού αποχώρησε από την γαλλική Λανς μετά την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του. 

Μάλιστα τη συγκεκριμένη περίπτωση επιθετικού σύμφωνα με τον Μιλοβάνοβιτς τη δουλεύει με τον Κετσπάγια και κάνεις δεν γνωρίζει κάτι...

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Σε ότι αφορά το αριστερό μπακ, εννοείται ότι συνεχίζει να παίζει η περίπτωση του Επένγκουε, ωστόσο υπάρχει και άλλος ένας παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Γενικά πάντως για το αριστερό μπακ, το θέμα φαίνεται να πηγαίνει... πίσω.

Στην Ένωση ελπίζουν ότι επί πολωνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα επί Κιέλτσε θα ενταχθούν τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα. Κοινώς πλην του φορ και τους εξτρέμ ελπίζουν ότι θα έχουν κλείσει και το θέμα του χαφ με το όνομα του Κάτσαρ να είναι πάντα στο προσκήνιο και όχι μόνο. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η ΑΕΚ και ο Σέρβος είναι πολύ κοντά και υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτό το θέμα μπορεί να κλείσει ακόμη και εντός των προσεχών ημερών. 

Best of internet