Run ΑΕΚ, run... (pics&vid)

Run ΑΕΚ, run... (pics&vid)

Γιώργος Τσακίρης
Run ΑΕΚ, run... (pics&vid)

bet365

Άρχισε το... χτίσιμο της φυσικής κατάστασης στην Πολωνία με τους διεθνείς Μάνταλο, Αραβίδη και Μπακασέτα να δουλεύουν σε πιο χαλαρό ρυθμό λόγω Εθνικής. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Όπως συνηθίζεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας το πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης αφορούσε το κομμάτι της δουλειάς στη φυσική κατάσταση...

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξεκίνησαν να γράφουν πολλά χιλιόμετρα από την αρχή της προπόνησης και σε αρκετή ζέστη αφού η θερμοκρασία έφτασε τους 30 βαθμούς κελσίου (η πιο ζέστη μέρα αναμενόταν να είναι αυτή στο Κιέλτσε).

Μόνοι τους γυμνάστηκαν σε εντατικό ρυθμό οι Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Αραβίδης και φυσικά ο Τάσος Μπακασέτας που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα στην Αυστραλία...

Εννοείται πως στο συγκεκριμένο κομμάτι δουλειάς το απόλυτο αφεντικό ήταν ο Μιχαήλ που ήλεγχε το χρόνο και τον ρυθμό.

Από την πλευρά του ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ρωτώντας τους αν αισθάνονται καλά και αν υπάρχει κάποιος να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα