Μπαίνει σιγά – σιγά με την ομάδα ο Κωνσταντινίδης

Μπαίνει σιγά – σιγά με την ομάδα ο Κωνσταντινίδης

Gazzetta team
Μπαίνει σιγά – σιγά με την ομάδα ο Κωνσταντινίδης

bet365

Με μια πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να ακολουθεί ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο Κατερινιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ, που προέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς, αρχίζει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, καθώς το προηγούμενο διάστημα ακολουθούσε συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κωνσταντινίδης, πλέον, ακολουθεί μέρος της κανονικής προπόνησης και παράλληλα συνεχίζει πρόγραμμα επανένταξης κι ενδυνάμωσης.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (30/6):

«Η προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην φυσική κατάσταση. Δίχως αυτό να σημαίνει πως οι μπάλες έμειναν στ’ αποδυτήρια και οι παίκτες άρχισαν να κυκλώνουν το γήπεδο. Το πρόγραμμα ήταν εξ ολοκλήρου με μπάλα, αλλά με αερόβια στόχευση μέσα από ασκήσεις δύο εναντίον δύο και τεσσάρων εναντίον τεσσάρων. Παράλληλα, ειδική έμφαση δόθηκε και στο γρήγορο transition game.

Ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά κι αυτός που ξεκουράστηκε με ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ήταν ο Λέο Μάτος».

Το απόγευμα της Πέμπτης (30.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα