Η... μάχη δυο μεγάλων σταρ!

Gazzetta team
Η... μάχη δυο μεγάλων σταρ!

bet365

Λεβαντόφσκι vs Κριστιάνο στον δρόμο για την κορυφή της Ευρώπης! Πολωνία ή Πορτογαλία θα πάρει το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro;

Η μεγάλη ώρα έφτασε και ο πρώτος προημιτελικός του Euro είναι γεγονός! Πολωνία vs Πορτογαλίας και δυο μεγάλοι σκόρερ θα βρεθούν αντιμέτωποι! Ο Ρονάλντο μπορεί να μη σκόραρε κόντρα στους Κροάτες, αλλά είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά Euro. Παράλληλα, θέλει μόλις ένα γκολ για να φτάσει τον Μισέλ Πλατινί στην κορυφή των σκόρερ με 9! Να τα καταφέρει να βρει δίχτυα τιμάται στο 2.30! Θα σπάσει το αρνητικό σερί ο Λεβαντόφσκι; Ο Πολωνός φορ δεν έχει σκοράρει σε παιχνίδι της εθνικής του από το Νοέμβριο του 2015. Μάλιστα, την τελευταία φορά που ο Λεβαντόφσκι σκόραρε σε Eurο ήταν το 2012 στην πρεμιέρα με την Ελλάδα (1-1). Στο 3.25 να σκοράρει απόψε!

Η Πολωνία είναι πάντως είναι αήττητη στα τρία τελευταία ραντεβού με την Πορτογαλία, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, με το τρίποντο να προσφέρεται στο 3.75 και το να μην υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια στο 2.90! Οι Ιβηρες πάντως είναι οι μοναδικοί που έχουν βρεθεί σε προημιτελικά Euro σε κάθε τουρνουά από το 1996 κι έπειτα, ενώ έχουν τέσσερις συμμετοχές σε ημιτελικά! Στο 1.55 τιμάται να είναι και σε... πέμπτο!

Η Πολωνία είναι η ομάδα με τη χειρότερη επιθετική συγκομιδή (3 γκολ σε τέσσερα ματς) από όσες συνεχίζουν στα γήπεδα της Γαλλίας. Παράλληλα, έχει δώσει δέκα ματς σε τελική φάση Euro, αλλά σε κανένα από αυτά δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα από ένα τέρμα. Το Under 1.5 τιμάται στο 2.20! Ο Σάντος συνεχίζει το σερί του με τους Ιβηρες, αφού μετρά 8 νίκες και 3 ισοπαλίες, με το διπλό της Πορτογαλίας να είναι στο 2.30!

 

Τελευταία Νέα