Δεύτερο «χτύπημα» από Ίβιτς σε... Ερυθρό Αστέρα!

Δεύτερο «χτύπημα» από Ίβιτς σε... Ερυθρό Αστέρα!

Δεύτερο «χτύπημα» από Ίβιτς σε... Ερυθρό Αστέρα!

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας φλέρταρε έντονα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά κι αυτόν τον… «κλέβει» ο Βλάνταν Ίβιτς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Όπως ακριβώς συνέβη και με τον Τζάλμα Κάμπος.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, ας μην τα επαναλαμβάνουμε, είναι γνωστός «Παρτιζάνος», «παιδί» των ποδοσφαιρικών «grobari» του Βελιγραδίου. Ε, όπως και να το κάνουμε στη Σερβία έχουν εντυπωσιαστεί με την… αποτελεσματικότητα του 39χρονου προπονητή, σε σημαντικούς μεταγραφικούς στόχους του μισητού «εχθρού», Ερυθρού Αστέρα.

Στο Βελιγράδι δεν πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. «Ούτε επίτηδες και για λόγους εκδίκησης να το κάνει ο Ίβιτς», λένε στους κύκλους του Ερυθρού Αστέρα, που είχε βασικό μεταγραφικό στόχο τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό!

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Τζάλμα Κάμπος, που επίσης ήταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Σερβίας.

Κι αυτός στον ΠΑΟΚ (του Ίβιτς) κατέληξε…

Όσοι, πάντως, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο σερβικό ποδόσφαιρο, ξέρουν ότι ο Αστέρας δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να συναγωνιστεί στο οικονομικό κομμάτι τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.

Πάντως, μια χαρά του έκατσε του Ίβιτς το δεύτερο «χτύπημα» στον Ερυθρό Αστέρα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα