Ο σχολαστικός Βίκτορ

Ο σχολαστικός Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Ο σχολαστικός Βίκτορ

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ θέλει και προσπαθεί ώστε το πρόγραμμα της ομάδας του Ολυμπιακού να εφαρμόζεται κατά... γράμμα.

Στην φωτογραφία φαίνεται να κοιτάζει το ρολόι του. Είναι κάτι που το κάνει πολύ συχνά. Ο προγραμματισμός σε μία ομάδα είναι το παν και ο Βίκτορ το ξέρει πολύ καλά αυτό. Και προσπαθεί από μέρους του ώστε να εφαρμόζεται επακριβώς το πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Από τις ώρες των προπονήσεων μέχρι πόσο θα τρέξουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και ακόμα το πότε θα φάνε. Εξάλλου εκτός από το lap top του έχει ένα... αγαπημένο του πινακάκι με ασκήσεις, προγράμματα και πλάνα σε καθημερινή βάση για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το δικό του πρόγραμμα για τον σύλλογο μπορεί να είναι... 24ωρο καθώς δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα, ωστόσο το πρόγραμμα του συλλόγου πρέπει πάντα να υλοποιείται όπως πρέπει. Και γι' αυτό φροντίζει και ο ίδιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα