Και Ναζλίδης στην ΑΕΛ

Και Ναζλίδης στην ΑΕΛ

bet365

Τα «βυσσινί» προβάρει ο Θωμάς Ναζλίδης, που αφήνει την προοπτική του Άρη, για τον «πατέρα» του, Άγγελο Αναστασιάδη.

Έτοιμος να πει το μεγάλο ναι στην πρόταση της ΑΕΛ, είναι ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr - αναμένεται να αποτελέσει μία προσωπική μεταγραφή του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος φέτος έπαιξε στην Βέροια και ήταν εκ των κορυφαίων της παικτών, έχει άριστες σχέσεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον οποίο και είχε προπονητή και στον Πλατανιά.

Έτσι, η πρόταση των «βυσσινί» του έβαλε... δύσκολα, αφού ήδη ήταν πολύ κοντά στον Άρη. Οι προσωπικές σχέσεις του, όμως, με τον έμπειρο τεχνικό της ομάδας του κάμπου, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να γίνει κάτοικος Λάρισας.

Για να ολοκληρωθεί, λοιπόν, η συμφωνία, απομένουν πλέον τα τυπικά και όλα δείχνουν πως ο Θωμάς Ναζλίδης από του χρόνου θα αγωνίζεται με το αλογάκι στο στήθος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα