Πήρε και Ρουσάκη ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Πήρε και Ρουσάκη ο Εργοτέλης

bet365

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο Εργοτέλης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Ρουσάκη, που φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μπορεί να φτιάχνει ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας, με σκοπό την άμεση επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια, όμως ο Εργοτέλης κοιτάζει και άλλες επιλογές για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της συμμετοχής του στη Γ' Εθνική.

Έτσι, την Τετάρτη (29/6) προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Ρουσάκη. Ο λόγος για τον 30χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και έχει αγωνιστεί Ηλιούπολη και Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Ρουσάκη.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Τάσος Ρουσάκης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω κι εγώ πλέον στην οικογένεια του Εργοτέλη. Ο κ. Ηλίας Ματθαίος με έφερε σε επαφή με τον κ. Γιώργο Βρέντζο, του οποίου το πλάνο και το όραμα για την ομάδα δεν μου άφησαν περιθώριο επιλογής. Αποφάσισα αμέσως να συμμετέχω σ' αυτήν την προσπάθεια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Βρέντζο για την εμπιστοσύνη του σε εμένα και να ευχηθώ να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά!».

Το who is who

Ο Τάσος Ρουσάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουλίου 1985, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει ύψος 1,78μ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ηλιούπολης και το 2005 κέρδισε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2011 αποτέλεσε παρελθόν για να πάει στην Καλλιθέα, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο έγινε... κάτοικος Ριζούπολης, αφού πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Συνολικά έχει μετρήσει 164 συμμετοχές στη Football League (μαζί με όμιλο, πλέι οφ και πλέι άουτ) και άλλες 9 στο Κύπελλο Ελλάδας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα