Από Πέμπτη ο Καντιμοίρης

Από Πέμπτη ο Καντιμοίρης

Νίκος Τσιώκος
Από Πέμπτη ο Καντιμοίρης

bet365

Την Πέμπτη (30/6) αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Βέροια, ενώ ήδη μπήκε στις προπονήσεις του συλλόγου, όπως και ο νεοαποκτηθείς Ναβαλόφσκι.

Ο πρώτος που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βέροια θα είναι ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν είχε ομάδα για τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν την παραμονή του.

Μετά από συζητήσεις που έγιναν, κατέληξαν σε συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές και η ανακοίνωση για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα γκολπόστ της «βασίλισσας του Βορρά» για μία ακόμη χρονιά.

Το θέμα, πλέον, έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον παίκτη να υπογράφει την Πέμπτη (30/6) για να έχει αίσιο τέλος. Μάλιστα, ο 33χρονος γκολκίπερ μπήκε από την Τετάρτη (29/6) στις προπονήσεις της ομάδες, όπως και ο νεοαποκτηθείς Γκιόργκι Ναβαλόφσκι, ο οποίος έκανε την πρώτη του με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Από εκεί και πέρα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη στο μεταγραφικό σκέλος, καθώς και στο ιδιοκτησιακό, όπου άπαντες περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την ηγεσία.

Παρελθόν τρία στελέχη

Τέλος, να σημειώσουμε ότι αποτελέσαν παρελθόν τρία στελέχη. Συγκεκριμένα, είναι ο γενικός αρχηγός, Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος είχε μπει στην ΠΑΕ μαζί με τον Ζήση Βρύζα, ο επικεφαλής του τμήματος φυσιοθεραπείας, Τάσος Τυφλίδης, που βρισκόταν στην ομάδα για πάνω από έξι χρόνια, και ο Κινγκ Φερέιρα, που τα τελευταία τρία χρόνια εκτελούσε χρέη μεταφραστή.

Όσο για το αν θα αντικατασταθούν, στην περίπτωση του πρώτου δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, ενώ στου δεύτερου είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ένας φυσιοθεραπευτής. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον μεταφραστή, δεν πρόκειται να εκτελέσει κάποιος άλλο τέτοια χρέη, αφού γνωρίζει αγγλικά και ισπανικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα