Στην Αθήνα ο Χουλτ!

Στην Αθήνα ο Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
Στην Αθήνα ο Χουλτ!

bet365

Ακόμη μια πανηγυρική επιβεβαίωση ενός αποκλειστικού θέματος του Gazzetta.gr! Ο Νίκλας Χουλτ πάτησε Αθήνα, περνάει από ιατρικά και υπογράφει στον Παναθηναϊκό.

Το gazzetta.gr αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Χουλτ, ο οποίος αναμενόταν μέσα στη μέρα για διαπραγματεύσεις και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά! Για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για την περίπτωσή του είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr στις 27 Μαΐου.

Ο Σουηδός το απόγευμα της Δευτέρας ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» εφόσον πάνε όλα καλά και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού» στην Ολλανδία.

Διαβάστε ΕΔΩ το who is who του Νίκλας Χουλτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα