Αρκάς και ο Αθανασιάδης

Φώτης Καρακούσης
Αρκάς και ο Αθανασιάδης

bet365

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και τυπικά από σήμερα ο 23χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα του Πανθρακικού Γιώργου Αθανασιάδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αθανασιάδης, γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, και στην καριέρα του μετρά 62 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού.

O Έλληνας τερματοφύλακας επέλεξε το νούμερο 30 για τη φανέλα του».

«Θέλω να τους δικαιώσω»

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα ανέφερε: «Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ με πίστεψαν και θέλω να τους δικαιώσω. Μπορεί να έχω παίξει αρκετά ματς στη Super League, αλλά πλέον ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια νέα σελίδα για μένα. Το επίπεδο είναι ψηλότερο, σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και πίεση και πρέπει να φανώ αντάξιος. Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Δεν το σκέφτηκα στιγμή. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μεγάλη ομάδα με υγεία και είπα αμέσως το ναι».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2011-2012 → Ηρακλής

2012-2016 → Πανθρακικός 62

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα