Βίκτορ: «Δουλεύουμε και θα είμαστε έτοιμοι για πρόκριση»! (pics)

Βίκτορ: «Δουλεύουμε και θα είμαστε έτοιμοι για πρόκριση»! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Βίκτορ: «Δουλεύουμε και θα είμαστε έτοιμοι για πρόκριση»! (pics)

bet365

Ο Βίκτορ ήρθε για να μείνει και για να πετύχει στον Ολυμπιακό! Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις στους απεσταλμένους στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας.

Τον συναντήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης λίγο μετά την πρωινή προπόνηση στο Aqua Dome, το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα του Ολυμπιακού. Χαρούμενος για την επιστροφή του στο Λιμάνι, σίγουρος για τον εαυτό του και αποφασισμένος. Αποφασισμένος να πετύχει διότι πολύ απλά ο ίδιος νιώθει πως δεν κάνει απλώς ένα πέρασμα από μία ομάδα αλλά ότι ήρθε για να βοηθήσει για τα καλά τον σύλλογο για να πετύχει και να πετύχει μαζί του και αυτός.

Εξάλλου το περιβάλλον του Ολυμπιακού το ξέρει καλά έχοντας δουλέψει έναν χρόνο στο πλευρό του Μίτσελ. Μας έκανε και πλάκα ότι σίγουρα δεν θα θυμάται τα ονόματά μας (σ.σ. των δημοσιογράφων) αλλά ότι δεδομένα δεν θα ξεχνάει τα πρόσωπά μας. Σε πρώτη φάση ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν ήθελε να πει πολλά. Ήμασταν στο meeting room της ομάδας και η δουλειά... έτρεχε. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται πως θέλει περισσότερο να μιλάει η δουλειά του. Από πίσω ένας άσπρος πίνακας με σχήματα, ασκήσεις και τα συστήματά του. Στον Ολυμπιακό έχει ήδη δοκιμάσει το 4-4-2, το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Και σίγουρα είναι ακόμα νωρίς.

Θέλει και αυτός τον χρόνο του για να δει την ομάδα με φόντο βέβαια τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος όπως τόνισε στις πρώτες του τοποθετήσεις στους απεσταλμένους στο Λάνγκενφελντ και το Gazzetta.gr που είναι επίσης εκεί. Ειδικότερα ο Βίκτορ είπε για:

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα του Ολυμπιακού ως προς το κομμάτι της προετοιμασίας, τις σκέψεις του για το ρόστερ που βρήκε και τους στόχους του: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα και τα όσα έχω δει έως τώρα. Γιατί δεν είναι εύκολο σε μία ομάδα που έχει αρχίσει την δουλειά τόσο νωρίς. Δεν είναι κάτι εύκολο. Πρέπει να έχουμε στο νου μας τα προκριματικά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας κα να δουλεύουμε σοβαρά. Δουλεύουμε και θα είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στο πρώτο φιλικό είδαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ομάδα. Με τη νοοτροπία που υπάρχει και την προσέγγιση και την αντιμετώπιση και με τους παίκτες και το σύνολο που βρήκαμε. Υπάρχει όρεξη, πολύ καλή διάθεση και αυτό πολύ σημαντικό για εμάς εάν θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το πρώτο μήνυμα που περάσαμε είναι πως 'η ομάδα είναι πάνω απ' όλα'. Όχι ατομικά. Να μην κοιτάζει ο καθένας τον εαυτό του. Πάνω απ' όλη η ομάδα. Η συγκέντρωσή μας είναι τώρα. Αυτήν την στιγμή. Να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση και την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια και την Ευρώπη.

* Το δεύτερο σκέλος της συνέντευξης του Βίκτορ μπορείτε να το διαβάσετε στο Gazzetta.gr στις 03.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα