Στο τιμ του Αστέρα ο Μανιάτογλου

Στο τιμ του Αστέρα ο Μανιάτογλου

Στο τιμ του Αστέρα ο Μανιάτογλου

Μια προσθήκη με... λάτιν άρωμα στο τιμ του Αστέρα Τρίπολης, μιας και ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου εντάχθηκε σε αυτό ως μεταφραστής του Μάκη Χάβου.  

Ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου, είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την θητεία του στον πλευρό των Φερνάντο Σάντος (Εθνική ομάδα και ΠΑΟΚ) και Ζοσέ Πεσέιρο (Παναθηναϊκό). Μάλιστα με τον πρώτο συνεργάστηκε σε υψηλό επίπεδο αφού ήταν μαζί με τον νυν τεχνικό της Πορτογαλίας, τόσο στο Euro του 2012, όσο και στο Μουντιάλ του 2014! 

Πέρσι βρέθηκε στον πάγκο του Παναιτωλικού για μερικές αγωνιστικές ως μεταφραστής του Πορτογάλου Λιονέλ Πόντες! Πλέον ανήκει στο τιμ του Αστέρα Τρίπολης, όντας μεταφραστής του Μάκη Χάβου. Στους Αρκάδες υπάρχουν παίκτες που μιλούν ισπανικά και πορτογαλικά, οπότε η παρουσία του στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού της Αρκαδικής ΠΑΕ κρίθηκε απαραίτητη.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για την πρόσληψη του Μανιάτογλου αναφέρει:

«Στο προπονητικό τιμ του ΑΣΤΕΡΑ ανήκει πλέον ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ως μεταφραστής του Μάκη Χάβου.

Ο Μανιάτογλου, για πολλά χρόνια, αποτέλεσε συνεργάτη και μεταφραστή του Φερνάντο Σάντος σε Εθνική Ελλάδας (Euro 2012, Mundial 2014), ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ενώ στον Παναθηναϊκό δούλεψε στο πλευρό του Jesualdo Peseiro και στον Παναιτωλικό μαζί με τον Leonel Pontes.

Το νέο μέλος της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1983, είναι κάτοχος διπλώματος μεταφραστή και μιλά Ισπανικά, Πορτογαλικά και Αγγλικά. Επίσης, είναι κάτοχος UEFA A, B, C.».

Best of internet