Στραματσόνι: «Πρώτος στόχος η ψυχολογία»

Στραματσόνι: «Πρώτος στόχος η ψυχολογία»

Κώστας Ζάλιαρης
Στραματσόνι: «Πρώτος στόχος η ψυχολογία»

bet365

Την βελτίωση του ψυχολογικού τομέα του Παναθηναϊκού, έθεσε ως πρώτο στόχο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ο Αντρέα Στραματσόνι.

Με τελικό προορισμό την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός.

Στις... προγραμματικές του δηλώσεις, ο Αντρέα Στραματσόνι έθεσε σε προτεραιότητα την βελτίωση της ψυχολογίας των «πράσινων», λέγοντας: «Πάμε στην Ολλανδία με διάθεση να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας στην προετοιμασία.

Είναι σημαντικό για εμάς να δουλέψουμε στο κομμάτι της νοοτροπίας... Δεν έχουμε πολύ χρόνο, έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο στην Ευρώπη και για να τον πετύχουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Έχει μεγάλη σημασία να δουλέψουμε στον τομέα της νοοτροπίας και του τρόπου με τον οποίο θ' αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Την περασμένη σεζόν δεν ήταν σε σωστές βάσεις αυτό το κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με σπουδαία ιστορία και πρέπει να επανέλθουμε στο σωστό σημείο. Μόνο με σωστή νοοτροπία θα το καταφέρουμε».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δεν θέλησε να πει κάτι, ενώ για τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τις μεταγραφές αυτή τη στιγμή. Είναι νωρίς ακόμα... Θα μιλήσω όταν θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Είμαστε έτοιμοι για δουλειά, έχουμε έναν νέο παίκτη μαζί μας (σ.σ. Ο Ιβάνοφ, γιατί ο Ιμπάρμπο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να «πετάξει» με τους υπόλοιπους) και αυτή τη στιγμή περιμένουμε και τον Μάρκους Μπεργκ να επιστρέψει από την άδειά του.

Το σημαντικό για μας είναι να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρώπη και να προκριθούμε στο Europa League. Για αυτό θα δουλέψουμε στην Ολλανδία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα