Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» και μιλάει με Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» και μιλάει με Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» και μιλάει με Μπίσεσβαρ

bet365

Η περίπτωση του Ολλανδού Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που κοιτάζει έντονα τον συγκεκριμένο δεξιοπόδαρο εξτρέμ της Καϊσέρισπορ.

Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1988 Ολλανδός ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου είχε ξαναγραφτεί για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ πριν από περίπου ενάμιση μήνα, επανήλθε στην ατζέντα του Λούμπος Μίχελ, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι προχωρημένες και σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Από τις αρχές Μαΐου τουρκικά ΜΜΕ είχαν αναφερθεί στο ενδιαφέρον των δύο «Δικεφάλων» για τον Μπίσεσβαρ, που μπορεί να παίξει και στον άξονα ως «δεκάρι», με δεδομένη την επιθυμία του 28χρονου ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την Τουρκία.

Η περίπτωση του έμεινε στο… συρτάρι, καθώς ο ΠΑΟΚ προχώρησε και έφτασε πολύ κοντά στο να κλείσει τον Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, όμως μετά το ναυάγιο με τον Βραζιλιάνο πρώην μεσοεπιθετικό της Ντνίπρο, επανήλθε στο προσκήνιο και ο Μίχελ άρχισε εκ νέου να συζητάει την περίπτωσή του.

Ο «Δικέφαλος» φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, που ψάχθηκε για να επιστρέψει στην πατρίδα του, με ρεπορτάζ από την Ολλανδία να γράφουν πριν από λίγο καιρό για την επιθυμία του Μπίσεσβαρ να επιστρέψει στις Κάτω Χώρες και στη Φέγενορντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2005 έως και το 2012, έχοντας παράλληλα αγωνιστεί δανεικός σε Χέρακλες και Ντε Γκράαφσαπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα