Καρτάμπια στη λίστα του Βίκτορ Σάντσεθ

Καρτάμπια στη λίστα του Βίκτορ Σάντσεθ

Gazzetta team
Καρτάμπια στη λίστα του Βίκτορ Σάντσεθ

bet365

Ο Φεντερίκο Καρτάμπια είναι στη λίστα του Βίκτορ Σάντσεθ για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Εναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στη Λα Κορούνια θέλει ο Βίκτορ Σάντσεθ για το αριστερό άκρο της επίθεσής του.

Ο Φεντερίκο Καρτάμπια της Βαλένθια είναι ψηλά στη λίστα του Ισπανού κόουτς, σύμφωνα με το «Γαύρο». Ο 23χρονος, πέρυσι έπαιξε στη Λα Κορούνια αλλά φέτος θέλει να διεκδικήσει μία θέση στις «νυχτερίδες», που απέκτησαν και το Νάνι.

Ο Αργεντινός, πάντως, είναι αυτές τις μέρες στις «νυχτερίδες» και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται.

Η παραμονή του ή όχι δεν έχει ξεκαθαρίσει στη Βαλένθια, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2017. Αν αποφασιστεί ότι δεν έχει χώρο στο ρόστερ, την περίπτωσή του κοιτάζει κι η Λα Κορούνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα