Καπίνο: «Είναι στο χέρι μου»!

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΣΤΟ AXAMS

Καπίνο: «Είναι στο χέρι μου»!

Καπίνο: «Είναι στο χέρι μου»!

Ο Στέφανος Καπίνο κλείνει τα αυτιά του όπως λέει ο ίδιος σε όσα ακούγονται και γράφονται και έχει σαν στόχο να αποδείξει πως μπορεί να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Το σχόλιό του για Ρομπέρτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους απεσταλμένους στο Axams όπου τόνισε για:
 
Την πρώτη... γεύση από την ομάδα: Σίγουρα συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, απλά το θετικό για μένα είναι ότι μέσα σε τρεις ημέρες που έχουμε κάνει προπονήσεις με τον νέο προπονητή καταφέραμε να βγάλουμε κάποια πράγματα, τουλάχιστον τον τρόπο σκέψης που θέλει να παίξουμε και προσπαθήσαμε να τα ακολουθήσουμε μέσα στο παιχνίδι μας.
 
Τα όσα διαβάζει και ακούει για αυτόν και το εάν του έχουν πει ότι θα πάρει τα γάντια του Ρομπέρτο: Αυτό εξαρτάται από μένα. Δεν διαβάζω και δεν θέλω να διαβάζω από 'κει και πέρα ότι φτάσει στα αυτιά μου. Ο Ρομπέρτο ήταν και είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Από 'κει και πέρα είναι στο χέρι μου να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με πίστεψαν, τον πρόεδρο, την διοίκηση, τον Αλέκο Ράντο και τον εαυτό μου πάνω απ' όλα και να καταφέρω να ανταποκριθώ.
 
Το τι κρατάει από τον Ρομπέρτο: Καταρχήν είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Δούλευε σκληρά, σαν να μην ήταν ο βασικός. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για όλους μας. Από 'κει και πέρα συνεχίζουμε όλοι μας με το ίδιο κίνητρο και το ίδιο μοτίβο. 
 
Τους στόχους του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά: Στις εγχώριες διοργανώσεις είναι πάντα το ίδιο, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να βγούμε στο Champions League, το οποίο πιστεύει θα το χαρεί και ο κόσμος περισσότερο από τις άλλες φορές που βγαίναμε κατευθείαν. Είναι ένας μεγάλος στόχος να μπούμε στους ομίλους και από 'κει και πέρα κοιτάμε στόχο, στόχο. 
 
Το φετινό ευρωπαϊκό καλοκαίρι που θα είναι πιο δύσκολο: Εννοείται ότι δεν θα είναι το ίδιο γιατί θα έχουμε δύο προκριματικούς γύρους. Είναι στο χέρι μας όμως γιατί είμαστε το φαβορί και κακά τα ψέματα πρέπει να δικαιώσουμε το όνομα του φαβορί και στο γήπεδο.
 
Την 2η χρονιά του στην ομάδα και τις διαφορές Σίλβα και Βίκτορ: Είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν χρειάζεται να τους συγκρίνεις. Ο κ. Σίλβα άφησε το δικό του έργο στον Ολυμπιακό και από εδώ και πέρα ελπίζουμε ο κ. Βίκτορ να αφήσει ακόμα μεγαλύτερο.

Best of internet